***

        Молитись треба завжди друже
        А не тоді коли гримить
        Молитва душу очищае
        І допомагае всім нам жить
        Любити Бога завжди треба
        А не тоді коли болить
        Господь повинин бути з нами
        Усе  життя а не намить
        Коли ми з Богом ми чистіше
        І наши помисли ясні
        Господь завжди іде на помічь
        Коли приходять чорні дні
        В свята і будні разом з Богом
        Повині бути ми щодня
        Щоб з Богом нас не розділила наша щоденна суета
        Усі ми люди усі ми гріші
        Якщо ми Богу не лукавим
        Так є було і всі віки
        Хай кожен знас це усвідомить
        Що ми під Богом живимо
        І лише із вірою у Нього
        У світі цьому живемо 
 


Рецензии