Кохання

Кохання - воно вічне і безмірне,
Все витримати може, коли разом.
Кохання - воно довге, коли вірне,
Не прогниє, не пересохне з часом.
Кохання - то дарунок, що із Неба,
То свято,коли все життя кохають,
Кохання, воно там лише розквітне,
Де ніжністю кохання поливають.
 


Рецензии