Залиш

Залиш мене на самоті..
Бо важча іноді повітря,
Горить у носі, призвуком стає,
Гірким, бридким смаком у роті.

І темний всесвіт вже ковта мене,
І люди поглядають зкоса.
І в розпачі горить лице,
Змиритись з темінню завжди не просто.

Мить прогорну назад - ще сонце світить,
А зараз пластиковий дим гризе.
Гризе й зухвало скляним оком мітить,
Щоб закувати у двобої, оповити все лице..

Але мабуть нічого не отрима,
Брудного Люцифера вірний син.
Бо поки буде тепле тіло.
Не буду я один.


Рецензии