КРИК

Почувши крик ідеш на допомогу,
Тоді мені чому ж не допоміг?
Я молила тебе більше за Бога,
Серце моє щоб звільнив.

Не чуючи мене, ти зітхаєш;
У просторі відчутний мій крик,
Мов кинжал ти у душу встромляєш,
Як не чуєш мої молитви.

Надіялась на порятунок,
Але смуток тільки знайшла.
Без тебе нічого не буде,
Без тебе, я ледве жива.


Рецензии