Пливу, аби ще знать куди?

Я – комсомолець, стріляй.
               В. Сосюра
Варіант, який приписував автору, в тім числі і О. Бузина

Я – гайдамака, стріляй.

Тепер для вас і ті, і ті не ті.
Ховається за бога хиба росту.
Життя – короста на матерії бутті,
Ідея бога паразитом на житті.
Ви в центрі Всесвіту? Та й хай.
Окраїною звете? Ваша справа.
ЗайцІв багато, а один Мазай.
Хто зрозуміє, той спасеться плавом*.
А я не Ной і надоїло нити,
Просіюсь крізь мілке цензури сито?


* плавом - в данном случае вплавь.


Рецензии
Читали, но нет отзыва. Не заслужил. А я когда-нибудь кому-нибудь служил? По мне пока еще не правят службу. Не за вражду мой голос, а за дружбу.

Петр Коваль   18.02.2016 23:00     Заявить о нарушении
Но Вы тоже читаете молча, увы!

Зинаида Комарова   28.02.2016 20:45   Заявить о нарушении