Псалом

В євангельськім псалмі відкрито небо,
драбина Якова оперта о хреста,
в нім ангели спускаються до тебе
і піднімаються від тебе в Hебеса.

горить в псалмі купина й не згорає
твоя душа Небес торкнутись хоче
Павло своє Послання там читає
А серце повторяє - Авва Отче.

Псалом не піддається переділу
на музику, і просто на вірші,
Євангельський псалом - частина віри,
єднання слова, музики й душі.

 


Рецензии