Лист

Любовний лист до неї коханої
Роками в мріях настільки жаданої
Як передати всі ті почуття
Щоб не було схоже на дитини ниття

Сказати люблю, банально і просто
В тебе тільки аркуш і ручка, непросто
Пояснити весь той вогонь в серці
Від нього прокидаються навіть мерці!

Мурашки по тілу від звичайного слова.
В ночі грає музика джазова
Нагадує про танці наші чудні
Навіть вони заповнили всі будні.

Твій погляд зносить наче ураган
Всередині втебе бурхливий вулкан
Мене наче місто помпеїв залила
Горить, скільки би злива не лила

Такого ще в житті не було
Гори в пил стирати тягнуло.
В пам'яті цікаві добрі дні
Так моло їх але були безмежні.

Коли ми з тобою поруч
Всесвіт завмирає, не обертається земля.
Від тої миті заклякла сама доля
Почули вибух далекі світа того дня

Повільна музика ллється цілими днями.
Повітря насичене коханням, вибирається легенями.
Тремтять руки при кожному слові
Зрозуміти мене можна діло в любові

Все змінилось одного дня
Відчуваю до сьогодні я прозріння
Звалила мужика, ота дівчина мала
Про серце в грудях мені нагадала.

Ще багато можу про неї писати
Здається краще слів не зміг описати.


Рецензии