Бурятськiй реп

Відповідь на лист О.Скрипки

БУРЯТСЬКІЙ РЕП,
"ВЛАДIМIРСЬКIЙ" ШАНСОН,
ПОПСА МОСКОВСЬКА,
ТА УРАЛЬСЬКIЙ "ГOВНОРОК" -
З ЦИХ ПСЕВДО-СКРЄП
ВЛАШТУЄМ МАРАФОН
"ГЕТЬ З УКРАЇНИ
ВАТНИКІВ-"ЗІРОК"!

НЕХАЙ ГОНИТВУ ЦЮ
ОЧОЛЮЄ КААБЗОН -
СПІВАК "НАРОДНИЙ",
ДЕЕНЕРІВСЬКИЙ ХЕРОЙ,
ЩО ЗАРОБЛЯЄ НА КРОВІ
ЗА ТОЙ МУЗОН -
ПОЛІКУВАТИ СВІЙ
В "ҐЕЙРОПЄ" ГЕМОРОЙ!

НЕХАЙ "ВСЄМ МІРОМ"
ДИВЛЯТЬСЯ "МЕНТІВ",
"СВАТІВ", "АҐЕНТІВ" -
ЩО, МОВЛЯВ, "СВОЄ КІНО",
ЩО ПРОСЛАВЛЯЄ
МАРҐЕНАЛІВ ТА КАТІВ -
ВСІМ "РУСЬКІМ МІРОМ"
ХАЙ КОВТАЮТЬ ЦЕ ЛАЙНО!

ІДІТЬ ДО БІСА! -
ТАМ ВАМ БУДЕ, МОВ В РАЮ -
ВАРІТЬСЯ В ТОМУ ПЕКЛІ,
МОВ В КОТЛІ!
ПРО УКРАЇНУ Ж -
РІДНУ МАТІНКУ МОЮ -
НАВІТЬ НЕ МРІЙТЕ,
НЕШАНОВНІ МОSSCALEE!

ТА Є СЕРЕД НЕВМИТОЇ ЮРБИ,
ЩО "РУСЬКІМ МІРОМ"
СЕБЕ ГУЧНО НАРІКЛИ
І СПРАВЖНІ РОСІЯНИ -
Н Е  Р А Б И,
ЩО БУТИ БИДЛОМ НЕ СХОТІЛИ,
Н Е  З М О Г Л И!

ВШАНУЙМО Ж ЇХ!
І СЛАВА ВАМ, БРАТИ!
СПІВАЙТЕ НАМ,
ЗНІМАЙТЕ НАМ КІНО:
ҐРЕБЕНЩИКОВ ТА МАКАРЕВИЧ, -
Н Е  "М Є Н Т И", -
ЯКЩО РОСІЯ -
ХАЙ ВОНИ, А НЕ ЛАЙНО!

РОСІЙСЬКА МОВА 
РІВНА СЕРЕД МОВ -
І ЩО ДО ТОГО,
ЩО НА НІЙ ГОВОРИТЬ КАТ?
"ЛЮБОВЬ" РОСІЙСЬКОЮ
ТАК СХОЖА НА "ЛЮБОВ",
ХОЧА "КОХАННЯ" В НИХ НЕМА -
ТО ПРАВДА, БРАТ!..

15.02.2016 р.
м. Київ


Рецензии