вiдвертий знак

Все менше снігу – то відвертий знак,
Збирає лютий речі вже потрошку.
Міцненьким малюком, Котигорошком,
Настирно в двері грюкає весна.
Сьогодні промінь хатою гуляв,
Дірками під бурульками поштиркав,
Спросоння прогляда крізь сніг земля,
Світлішають на заході вечірки.
Хай хто там як, а я чекав весну,
І я, немов боюся, що не встигну,
Швиденько навстіж розчиняю вікна.
…Щось погарячкував. Не те утнув.


Рецензии