Валерiю Вiтру

Не говорю я вже про рими,
що тулиш ти, мов пень в колоду.
Огонь у тебе знов без диму
й не знаєш ти у річці броду.

„Розбудит“, „снимит“, „росцветёт“ –
ось твоїх перлів хоровод…
Але й порадував ти знову,
що не паплюжиш рідну мову!

15.02.2016


Рецензии