Якщо в тебе проблема

Якщо в тебе проблема й не одна,
Та руки вже всі ломляться від болі,
Взгляни навкруг, отямся, вже весна,
Побач у нічнім небі зорі!

Нехай їх світ пробуде в тобі сили,
Підніме дух, і запалає вслід,
Та сум і мрак, що були колись милі,
Счезнуть на завжди, поперед осік.


Рецензии