хаос

Олівці, що малюють небо
Поруч, ті що малюють море,
Зовні схожі і гриф їх, і колір -
Протилежні зображення творять…

Три троянди, занурені в вазу,
Однаково ковтають воду,
Та одній чогось не вистачає -
Поступово втрачає вроду…

Мандрівник у старих смішних кедах,
Закутками країни милується,
Мандрівник в окулярах Bentley
У готелі з басейном тусується…

І у кожного своє значення,
Й розуміння слова свобода,
І у кожного своє бачення,
На  поняття цінність і мода…

В світі хаос суцільний коїться,
Навіть інколи  забавляє…
І ніколи  у нім не загубиться,
Той, хто власну позицію має…


Рецензии