В боротьбi

В боротьбі бажань і дій
В світі йде жорстокий бій
За добробут і свободу
Усього людського роду
               
Переконані ще є,
Що найкраще лиш своє,
Іншовірців убивають,
А самі на рай чекають.

Хтось озброївся як міг
Й думає сильнійший всіх,
Тож від нього всі сусіди
Терплять горенько і біди.

Хоче правити всіма
І звичайно не дарма,
Так воюють екстремісти
На трон світовий щоб сісти.

Чи це станеться колись
Щоб ми воєн позбулись?
Невідомо мені друже,
Але хочу цього дуже.
15.02.16.


Рецензии