Помолимся в Сретение

Сретение Господне нынче,      
Помолимся ему миряне,         
Так наши души станут чище,   
Принесите покаяние!         

-Господи,помилуй грешных,   
Слава,прощению твоему,      
Не лишай души надежд оных,   
Слава смотрению твоему !   

-Господи помилуй,помоги,    
Даруй надежду душам нашим,   
Защити от потерь и тоски,   
Помоги любимым и грешным. Аминь.


Рецензии