Закоханi у життя!!!

Заворожить наш погляд вітер
Ніжним дотиком до волосся.
Небо складене з білих літер,
Чи то просто мені здалося,
Зашепочуть думки сполохані,
Стане серця тривожним биття
Ми з тобою не просто закохані,
Ми закохані у життя!!!


Рецензии