Батьку

Отче мій небесний, я молю, благаю…
Збережи ти батька мОго, що я маю.

Його очі милі, рідний серцю погляд
Рученьки,що мене підняли у гору…

Де би не була я, завжди відчуваю
Трепетну турботу, поруч він ,я знаю

До землі вклоняюсь, стаю на коліна
Дякую мій батько за все ,що є сили !

Отче мій небесний, я молю, благаю…
Дай йому пожити, щастя з ним я маю...…


Рецензии