Промочите горло

Анаграммы.

проточило горем -
промочите горло!

***

резался на.
насел, разя,
срезая нал!
раз наелся,
нарезался!

***

налазился -
нал засиял -
нализался!

***

гром очи порол -
промочи горло!


Рецензии