Не забути не в дняти!

Не забути і не відняти...!

 Мою любовь до України - матері!
 До мого роду славного!
 До моєї Землі!
 До мови рідної!
До пісні української!
 До коханих, рідних Людей!
 До Сонця ! Місяця ясного!
 До Зірок, що світять в дорозі  доДому!
 До Неба!
 До річечки,що омиває береги мого дитинства щедрого!
 До Бога-Любові і до Людей! 


Рецензии