Кролику i йому подiбним

             Вся мерія Нью-Йорка розміщена
             в одному залі*

Ти плещеш про якісь реформи, орку,
та боротьбу з корупцією у країні?!
Поглянь на штати мерії Нью-Йорка
бюджет якого – ДВА бюджети… України!*

15.02.2016

* За даними:


Рецензии