будуй

Встаю з ліжка заспаний
Ще такий зачуханий Невиспаний
Дивлюсь в небо життя
Але треба розгребти сміття
Щоб побачити промені ясні
Треба рити долю до весни
До мрії які в тебе в сні
Багато люд накидав бруду
Вже не буде справедливого суду
То треба щось собі міняти
В кожному вогник має палати
Тільки дай повітря в груди
Будуй високі захмарні споруди
Може колись потягнуться люди
Зможеш пробити сонцю дорогу
А потім дійде до нас потроху
І полізим до теплої зірки
Через муки сльози гірки
Досягним спроведливості ми на землі.
Вдягнув штани футболку я
Засвітила далеко в хмарах зоря
Все зможу!
Може навіть людям допоможу
Тільки торошки захотіти мені
Пройду через тяжкі житеві дні
Буду вогником світити в темряву
Класти дорогу нетільки перед собою.
Щей залишати за собою!
Давати руки на дорозі слизькій
Котити з граніту камінь гіганський
Вкласти його в долю людську
А то будуємо все ми з піску
Не тримається довго він.
Коти і ти друже мій.
Головне зробити крок зумій...
Відкрив двері зробив я крок
Напишу через літ сорок...


Рецензии