сумую

Так тяжко буває в ночі
Коли далеко очі твої
І день не день, порожній
Всі думки тільки в ній

Вию наче місячні вовки
Погано без неї мені
Хочеться бігти далеко туди
Щоб почути голос її

Нічого ніколи не відчував
Не бачив, не торкався, не чув
Раптом змінився світ тіней
Коли зустрів колір її очей

Кров серцем почала бурлити
Зміг наче до світла злетіти
Доторкнутися до нього рукою
Відчути тепло тілом душою


Рецензии