Послание Сане Грех

Чом же хлопче ти смієшся
із себе самого
далекий родич Українців
а не знаєш тОго.

Був єдиний наш народ
ще з світу старого
то ж виходить,твої предки
вихідці із нього.

Бачу я що ти погано
історію знаєш
хто був древній наш народ
ти згадати маєш.

Звідки взялися Росіяни?
з одного ж народу.
Від набігів половецких
втрачали свободу.

А від того,куди дітись?
у ліси тікали
і так собі потихеньку
до фінів пристали.

І зробилась у них мова
як тепер, Російська
а у нас була і є
мова Українська.

І не треба тобі друже
плювати в криницю
чого доброго прийдеться
з неї пить водицю.


Рецензии