засинай мене

Засинай мене.
Колисай мене тихо, точно як ти хотіла.
Полиши думки, хіба зараз хтось приглядується до тіла?
Хіба зараз хтось, в цьому часі хтось вдає із себе героя?
Маю зброю.
Моя мрія до тебе є найруйнівніша зброя.
Твоя - час і ти мене кидаєш на самоті та посеред ночі.
Сновидінням стану і буду тінню, тінню для тебе, хочеш?
Засинай мене..
моя хвороблива мара, цвітінням квітів.
Є лиш я.
А ти?
Ніколи, мила, Тебе не було на світі.


Рецензии
Дуже...
вдячна.

Светлана Скакунова   20.10.2016 10:46     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.