Дiвчина IКС

З чоловіками ти любиш спати.
Салони й бутіки тобі дуже личать.
Купуєш машини під колір помади
І зморшки підтягуєш на обличчі.

Та під покровом ночі від болю
Ти плачеш залишившись на самоті.
Бо не відчуваєш смаку любові
В своєму проклятому богом житті.

Приспів:
Хто ти дівчина Ікс? Лялечка чи кицюня?
В дзеркало не дивись – це не спрацює.
Самий великий твій жах – старість, що звіром крадеться.
Плаче за богом душа і замерзає серце.

Навіщо знімаєш себе на селфі,
Вигадуючи безсоромні пози?
У тебе багато і шарму і блефу…
 Та досить вже, чуєш, кривлятися досить!

Чому під покровом ночі від болю
Ти плачеш залишившись на самоті.
Бо не відчуваєш смаку любові
В своєму проклятому богом житті.

Приспів:
Хто ти дівчина Ікс? Лялечка чи кицюня?
В дзеркало не дивись – це не спрацює.
Самий великий твій жах – старість, що звіром крадеться.
Плаче за богом душа і замерзає серце.

15.02.16 /21:33/


Рецензии
Не старости надо бояться, а пустоты душевной, которую никакая пластика и косметика не скроет.

Галина Циманович   13.03.2016 16:36     Заявить о нарушении
У каждого свои страхи.. Спасибо.

Лариса Калинина-Харламова   13.03.2016 21:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.