Про справжню любов

Слова кохання – не прості слова,
Тому й звучать повинні особливо,
Як пісня не набридлива, нова,
В своєму сенсі до кінця красива.

Слова нехай звучать не на вустах,
Бо в світі їх говориться багато...
Ви приклад справ наслідуйте Христа,
Щоб схожою була любов на свято.

Він мало говорив скрізь про любов,
Ісус любов'ю жив і нею дихав.
Знедолених зігріти завжди вмів
Й ставало їм і солодко і тихо.

Він бачив біль та чув далекий плач,
Який не помічали інші люди.
До грішників Він йшов не як палач,
Який усіх не милостиво судить.

Ісус бажав від мороку спасти,
Щоб світло кожне серце освітило,
Та на свободу "в'язнів" відпустить,
Щоб спробували ті небесну силу.

Він вчинками по справжньому любив,
Дорослі та малі тяглись до Нього.
Тут зовсім не багато треба слів,
Щоб серце доторкнулося до Бога.

Отак живіть, отак як Він чиніть,
Діла є красномовніші за слово.
Нехай любов Господня вас навчить
Речам нетлінним та обов'язковим.


Рецензии
Чудові вірші я знайшла у Вас, Валентино! І про кохання і про Бога!

Анна Стефани 2   15.04.2016 20:37     Заявить о нарушении
Щиро дякую за Ваш відгук! Нехай Бог рясно благословить
Ваше життя! З повагою Валентина Коц.

Валентина Коц   18.04.2016 20:21   Заявить о нарушении