Мене так часто надихають

Мене так часто надихають
Чиїсь історїї з життя -
Такі всі різні їхні долі,
Таке туманне майбуття…

І в чомусь різні, в чомусь схожі,
Такі звивасті ті людські шляхи.
Так складно інколи долати
У ті години вкрай лихі.

В тих долях сміх крізь сльози.
В тих долях, що тільки нема -
Хтось знемогає від страшної болі.
А хтось - з веселощів зійшов з ума.

Хтось плаче, бо чогось вже не вернеш.
А хтось, тим часом веселиться.
Кому журба - кому сума.
І мрія комусь не насниться…

Бува, в тих долях пісня лине!
Красива, щира, як у нас на Україні!
А я усім бажаю від душі -
Нехай все зло у вашому житті,
Нвіки вічний вас покине)


Рецензии