Чекаю чекаю...

Я знаю,точно знаю
Та не відпускаю,
На щось казкове я чекаю,
Чекаю і чекаю.

День,а може уже ніч,
А може іще ранок
Та хвилює одна річ,
Та промовчу я на останок.

І знову чуда я чекаю,
Години, дні,або уже багато років,
І чого чекаю я не знаю
Мені потрібен тільки спокій...


Рецензии