Весна

Вже сходить сніг, шумить весняний ліс
Під вітром дужим гнеться сире гілля
Він березень в своїх міхах приніс
Живі дощі на ще замерзле зілля

Навколо збуджено киплять сердиті хмари
Усе біжить, тече, рипить і хлюпотить
Здається хаос та схоже більш на чари
В Чумацький шлях весна землі летить


Рецензии