св тло

Дякую тобі за теплі стосунки
За те що ти думками зі мною
В пам'яті моїй зірок візерунки
Радості днів за руку з тобою

Стану для вас гранітною стіною
Яку не зламати ударом міцним
Буду чистою прозорою водою.
Загадково делеким простором космічним.

Падають з неба яскраві вогні
Бажання людей з собою несуть
Впала і ти на простори земні
Бажанні Мрії справді здійснені!

Чудно мені світлого дня
Присутність твою відчуваю завжди
Так хочеться гуляти з тобою щодня
Притиснути досебе тебе назавжди

Згадую наші перші поцілунки
Твої гарячі солодкі губи
По спині холодні твої руки
Від радості стискаю свої зуби

Принесло кохання секунди мить
Час з тобою наче навіки застиг
Бурхливий океан досі кипить
Історія любові сторінками книг


Рецензии