В дчувай мене

Відчувай мене,
Відчувай як тільки можеш.
Пропускай крізь себе,
Мов мене собі ворожиш.

Десь навесні
Розквітають квіти.
Я побачила тебе в вісні.
Там був ти і наші діти.

Вже тоді я зрозуміла,
Що для мене ти єдиний.
І душа моя щаслива,
Бо коханий мій щасливий.

Відчувай мене,
Відчувай як тільки можеш.
Пропускай крізь себе,
Мов мене собі ворожиш.

Не зважай на ту негоду.
Хай її б чорти вхопили!
Кинь свій смуток в стрімкі води,
Щоб вони його втопили.

Я зроблю усе для тебе.
Відверну лиху негоду.
Хай навколо страх реве
Подолаєм перешкоду!

Відчувай мене,
Відчувай як тільки можеш.
Пропускай крізь себе,
Мов мене собі ворожиш.


Рецензии