Я Вас Люблю Я знаю Вiдчуваю

А.Пушкин «Признание»
в исполнении Р.Чеботарева


Я Вас Люблю… Я знаю… Відчуваю…
Я бачу Ваші очі уві сні…
Я зустрічей волію… Я бажаю
Почути Ваші мрії і пісні…

Я зважуюсь на кроки, так, на кроки…
Повільні кроки… Доля? Міражі?
Хай шаленіють судді і пророки,
Я погляд піднімаю… Боже! Ви!

Свідоме, не-свідоме шепотіння?
Світ промовляє? Марить? Світ цей – я?
Чого чекаю? Смерті чи цвітіння?
Я Вас Люблю! Вогонь… Палаю я…

14.02.2016


Рецензии