САМО ТВОЯ

САМО ТВОЯ

Прегърни ме любов!
Прегърни ме!
Само с тебе ми пеят щурците.

Целуни ме любов!
Целуни ме!
Само с тебе събирам звездите.

Завладей ме любов!
Завладей ме!
Само с тебе копнежът е сладък.

Пресъздай ме любов!
Пресъздай ме!
С теб съм жива, до край без остатък.


Рецензии