***

Бог, як шкода мені тебе
Що зробили люди навкруги
Один одного релігія довбе
Захищають ім'я твоє для розваги

Не несе вже дім твій нічого святого
Гроші збирають купують машини.
Слухають дядю с хрестом пузатого
Вірять в царя до останньої клітини

Скільки правди в їх устах
Скільки правди в тіх релігіях
Скільком треба ще померти
А людині гроші треба жерти

Вбивають за отця, впустиш ти
За це нас в ворота святі
Такому безсмертю будеш радіти?
Та краще вже в пеклі горіти....

Далеко ходити не треба
На землі в пеклі потреба
Любим носити цинкового гроба
Для чого для кого, от я нахаба

Не розумію цілі, в цій місії
Стоп, зрозумів щоб краще жити
Нам потрібно трошки руйнації
Кров'ю людською землі вмити

Добре хоч не всі люди такі
Є навіть дуже розумні уми
На них тримаємся, але тонкі
Тих більше, робимо реформи

Вчора в Франції стріляли
Чоловік 200 в могилу поклали
Піздец молодці красені хлоп'ята
Знову релігія, війна та клята.

То літак збивають,
Народ простий вбивають
Потім як в школі
Знову ті с паралелі

Святий боже якщо ти є
Спустись на планету свою
Бо все це не твоєю рукою
А нашою головою, тупою!!!


Рецензии