Вогник

У житті на кожнім кроці
сяє вогник золотий мені,
він колись на тому боці
ледве блимав у сліпій пітьмі.
Річку ми у час той милий
любо так тоді перепливли
і багаття розпалили.
Вогник заспівав, мов дві бджоли.
Полетіла пісня-квітка
за далекі доли і моря…
Ти у мене світла-світла,
аж прозора, начебто зоря.


Рецензии