Чорт на козi

По Сибірській тайзі,
Хазяї де ведмеді,
Їздив чорт на козі
І шукав собі леді.

Щоб в алмазах була,
Бо з родини султанів,
Щоби заміж пішла
Й народила б тиранів.

Царювали б вони
У суспільстві людському,
В них були б і сини
Й не корились нікому.

Щоб не знав їх народ
Де брехня, а де правда,
Жив без всяких свобод,
Проживав як і здавна..

Убивали б людей,
Які їм не скорились,
Щоби в світі тіней
Душі їх опинились.
.
Знають лиш хазяї
Чи зробив чорт, що думав,,
Чи ведмідь у тайзі
На обід його схрумав.

Побажання ж його
Десь у світі здійснились
Й чорт добився свого
І тирани з’явились
14.02.16.


Рецензии