Батьк вська хата

Приїджаю у рідне село,
Де чекає батьківська хата.
Стільки часу мене не було,
Заблукала далеко дата.

Зустрічає мене матуся,
(Безліч зморшок покрили лице)
Як в дитинстві до неї горнуся,
А вона приголубить мене.

Поспішає на зустріч тато,
Посміхається щиро мені...
...Згадую батьківську хату
У далекі дитинства дні.

Я люблю вас, мої рідненькі
І молюся за вас щодня
Хай не болить серденько
І довго триває життя! (18.12.2015)

   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна,
   м. Хмельницький.


Рецензии