Сумую за минулим...

УЮТ ДОМУ ВСІМ ЗНАКОМИЙ
 КРОВАТЬ КУХНЯ ТУАЛЕТ 
  ДОБРИЙ РАНОК ВСІМ ПРІВЕТ
   У ВАННІЙ ПРОСТО ПОКУПАЛИСЬ
    А НА КУХНІ ІЖОЙ НАСЛАЖДАЛИСЬ
     ЗАОДНО І ПООБЩАЛИСЬ... 
       ВСІ ЗАДОВОЛЕНІ ОСТАЛИСЬ...
        НА РОБОТУ ЯК НА СВЯТО НАРЯЖАЛИСЬ...
  ВЖЕ ЖИТТЯ ТАКОГО Й СЛІДУ НЕ ОСТАЛОСЬ...
ДІТИ ВИРОСЛИ ПОРОЗБІГАЛИСЬ ..Я В САМОТІ ГІРКІЙ ОСТАЛАСЬ
СУМУЮ ЗА МИНУЛИМ І ПЕЧАЛЮСЬ..
ДЕ ВОНО ВСЕ ПОДІВАЛОСЬ?


Рецензии