Боженько явись...

Я долоньки простягла до неба,
Бо мені, Господь, в тобі потреба...
Хочу щоб всі люди жили в мирі,-
Були добрі, вірні, чесні й щирі.

Щоб життя своє не марнували,
Все заради грошей,чину й слави...
Бо людей спіткала підла зрада,
Україною керує чорна влада...

Зглянься ти над нами, Святий Боже,
Тільки твоя милість нам поможе...
Хай квітує Україна як колись,
Милосердний, Боженько, явись...
13 02 2016 р
Вікторія Р


Рецензии
Вика, пусть Бог услышит твоё
к нему обращение!

"Хай квітує Україна як колись!"

Мира, добра и терпения нам всем...

Анна Шуткина   14.02.2016 11:52     Заявить о нарушении
Спасибо Аня! дай Бог!!

Виктория Гребенюк Роженкова   14.02.2016 11:53   Заявить о нарушении