Чи пайдахдин рик1

Чи пайдахдин рик1 шехьзава,
Килиг ийиз, кьве пад чилиз.
Къужахда кьаз алахъзава,
Ттум тегъарвал чи ивидиз.

Лезгистандай авахьзава,
Самур лугьуз, накъварин сел.
Акваз лап рик1 акъатзава,
Сада сад къурмиш ийиз мел.

Вахтар физ гьик1 алатзава,
Рик1елай, бубайрин виси.
Хар хьиз к!вачик аватзава,
Душманри авуна хеси.

Игитрин ругь алахъзава,
Санал ийиз, лезги иви
Мус хьайит1ан(и) чи чил, чи рик1,
Са к1ватал яз, жеда вири.


Рецензии