Серце

В неволі серце не тримай,
ти відпусти його на волю.
Нехай відчує радість, біль,
кохання щире в мить розлуки,
той розпач і любовні муки.
Йому відкрий ти пекло й рай.
14.02.2016 г

Ты в рабстве сердце не держи,
пусти его ты на свободу.
Почувствует пусть радость, боль,
любовь исскреннюю и муки
в мгновение разлуки.
Ему открой ты ад и рай.
14.02.2016 г


Рецензии