Славлю неньку Укра ну

Славлю неньку Україну,
Що мені життя дала.
Славлю неньку Україну-
Матір рідного села

Славлю ріки, славлю гори,
Небо синє, жовтий луг.
І блакитне славлю море,
І коня, що тягне плуг

Все це- матінка- країна,
Мальовнича  і рясна.
Рідна, горда Україно,
Моя вічна ти весна.


Рецензии