безмежн сть

Я намагалась зараз тут щось написати
Та я більше не можу думати і говорити
Я навіть не знаю у кого про це спитати
І як після тебе я можу чогось ще хотіти

Ти не схожий на того, про кого я мріяла
Ти не снився мені ніколи і не здавався
І я тепер я для тебе себе всю відміряла
І тепер головне щоб ти не сховався

Мої руки не знали такої ніжності
І історія досі не знала такої любові
Я не відала навіть такої безмежності
Про яку я дізналася поряд з тобою.


Рецензии
Використовуйте англійську "і", зникне у заголовку пробіл...
З теплом)))

Не Просто Скрипка   14.02.2016 21:37     Заявить о нарушении
)))
Дякую!

Ковальски Мила   18.03.2016 23:50   Заявить о нарушении