Коли гн тючий сум не ма меж...

Коли гнітючий сум не має меж,
І все запізно, час не повернеш,
Змінити щось не в силах ти звичайно,
Хоч діяв наче блискавка, негайно…
Але нічого вже від тебе не залежить,
Тепер лише молитися належить,
Сприймати все скрізь призму почуттів,
А знаю, ти по іншому хотів…
І я хотіла щоб не було  з нами так,
Читаю біль у тебе на устах,
Не знаєш що і як тобі робити,
Нам випало це горе пережити.


Рецензии