СОН

Провалившись у творчий сон -
Ідеш на пошуки себе.
Ти не шукала ніяких резон,
Які б довели тебе до істерик.

Вічна думка про коханих вбивча,
Вона навік полонила мене,
Поступово згасаю я - мрійниця,
Лише б мимоволі забути тебе.

Кажуть, здійснюються мрії уві сні,
Для щасливого життя так небагато треба.
Лише приснись мені, хоч тінню на стіні,
Що зазирає на зірки у небі.

Надія - згасла, згасла - я,
Як та зірка, що упала з неба,
Настав ранок - сну немає.
А мрії линули до неба.


Рецензии