Альба укр

АЛЬБА

Мав би я «Ягуар» чи то «Майбах»,
я б на ньому літав, мов стріла.
Я б під’їхав до Джессіки Альби
і спитав би: « Мала, як діла?!»

А вона би потупила погляд
і сказала б так чемно: «О’кей!”
І звичайно присіла би поряд
і тихенько: « Давай,… на Бруней.»

Я б дав газу тоді «до отказу».
Руль на себе, тай в хмари б злетів.
І довів би її до екстазу!
Я давно вже такого хотів.

І в далекім казковім Брунеї,
там, де тигри їдять сервілат,
ми удвох би побралися з нею.
І вітав би нас весь Султанат.

На сторінках «КосмОполітЕну»
я би ніжно її обіймав.
Я би мазав їй талію кремом,
«Мері Кей» я би в неї втирав.

Я б натер її з верху до низу -
так, щоб пахла, як медом бджола.
Й Періс Хілтон покинула б Кріса
Й нам би спокою там не дала.

Ми кохались би цілеє літо
від Майамі і до Малібу.
І нехай би нам заздрила Хілтон,
тільки я вже про неї й забув….

Мав би я «Ягуар» чи то «Майбах»,
я б скакав би від щастя конем.
Тільки маю я зараз прораба,
а прораб мене «має» живцем.

Вже я чую від того прораба:
« В космонавти таких не беруть!»
Ти пробач мені, Джессіко Альба,
ти вже якось без мене побудь….

Після зміни я вимию руки
і поїду зовсім не в Бруней:
я поїду до міста Прилуки -
там дівчата чекають мене.

Там немає шато – тих, що в Альпах,
там лиш очі від щастя блищать.
Ти пробач мені, Джессіко Альба,
їду я до прилуцьких дівчат.

Електричкою, нащо той «Майбах»?!
Я ж не шейх і не кум королю.
Ти пробач мені, Джессіко Альба,
ти – вродлива, та їх я - люблю….

ВК серпень 2015  ХерСон-сіті


Рецензии