Алата

Са багърида яргъалай,
Заз регъвезвай сас акван.
Ц1алц1ам акваз винелай,
Руьгьдал алай кьас акван.

Лугьузва, на шиирар
Лагьайт1а мад хуралай.
Четин фида, вун гила
За эгъуьндай фуралай.

Са герен пагь ат1ана,
Вуч лугьун и "михьидаз".
Са гъвеч1и агь атана,
Жаваб гана пехъидаз:-

Къван вегьимир зи салуз,
Чухваз алат кьам жуван.
Юргъа, хъарца ваз чида,
Гьална алат лам жуван.


Рецензии