Примарним захватом життя

Примарним захватом життя
Роками  йдемо, часом навмання.

Світанки та заходи зустрічаємо,
На кращі дні таємно сподіваємось,
Але насправді в серці знаємо,
Що як посіяли- так і пройдуть жнива.

Нас поглинають марні сподівання-
Приречуємо себе на страждання.

Захоплені буденністю  в'язкою,
Ми часу не знаходим пильнувати за собою.
Даремно- помилки, що скоєні,
Повинні стати цінним навчанням.

Недолiками власними ми грiємось-
Не дивно те, що ми не розуміємось.

Та спiльна мова не для всiх складна-
З собою розумийтеся зповна...
Життя саме з ким треба об'єднає
И зрозумiється творити як дива.


Рецензии