Ругъвац. Лейла Азизова

Гурц/ул ава, заз Ругъвац
Пеше адан къугъвун я,
Зун акурла вегьез пац
Вичин ч/алал рахун я.

Вичиз т/уьн бес тахьайла.
Кумадай зарб, экъеч/да
Кап алтадна рахайла,
Кьуьлер ийиз эгеч/да.

И къавал, а къавал элкъуьруьз
Арабир ам къаткида,
Тум юзуриз, къекъуьруьз
Жув жувахъни кк/ида.

Куьчедиз гьар фейила,
Зуни Ругъвац дустар я,
Жеда вич хвешила
Амалрни уст/ар я.


Рецензии