Вдохновение от Любовь Козырь

Повітряними кульками у небо,
Де літаком розкроєна блакить,
Я відпускаю спогади про тебе,
Бо кожен другий з них мені болить…
(Любовь Козырь)


За лазурь,
Самолётом распоротую,
Глазами моими расколотую,
На вечный холод
Выдохом души
Воздушные  шары
Часами и днями
Воспоминаний
Заполняю.
 
И отпускаю -
Лети!
Только  шарик каждый,
Улетая,
Отрываясь,
На  душе долгим  шрамом
Сочит.


Рецензии