Навiщо

Навіщо зараз мені стежка,
Яка веде на перелаз,
І біла хата де я мешкав
Коли пішов у перший клас.

Навіщо вишні біля хати
І груша та, що височить,
Той вечір як співала мати
Ще й каганець щоби світить.

Навіщо це я пам’ятаю,
У місті я живу давно,
Я в Інтернеті уже граю,
Тому мені не все одно,

Бо так складалася основа
Для сприйняття життя людей,
І щоб душа була готова
Терпіти злидні від ідей

Знущання над своїм народом
І знать як вижити мені,
І це потрібним стало згодом,
Бо не прийшли ще добрі дні.
12.02.16.


Рецензии